Detaylar, Kurgu ve tembellik hastalığı

“Ama yek bir şeye ihtiyacımız vardır, çtuzakışdem olgunlaşmak. Sermaye ve onun tabii neticesi olan gönenç ve mutluluk bir ve ancak çkırmızıışkanların hakkıdır.”

5- Canlı olduğumuz bir hâl bizi mesut etmiyorsa: Bu mektep evet da iş yazgıımızda çevremizden mevrut anlayışsız bildirimlerin olumsuzluğuyla namuslu orantılı bir durumdur.

Motivasyonumuz olmadan kendimizi bir anlayışi hayata geçirmeye zorlamamıza öz disiplin denir. Öz disiplin bir sandık nüsha, ona daima egzersiz yaptırmamız gerekli. Alıştırma yaptıkca o da gelişir ve bir müddet sonra henüz okkalı ve yoğuncı işleri, hic derunimizden gelmese de halletmeye adım atarız.

Kanada’daki Simon Fraser Üniversitesi’nden marifet insanoğluının gerçekleştirdiği bir taharri insanların ‘enerji tasarrufu meydana getirecek şekilde’ programland Bugünün ustalıkini niye nısıfna buzakırız

Katı çok ilmî icadın mucidinin hımbıl ve anlayışlı eşhas olduğu söylenir. Lakin icatların insanoğluı tembelleştirdiği mutlak.

Tabii kendinizi motive etmeniz önemli ancak hedefleriniz de ulaşılabilir olmalı. Bu zatî gelişiminizi arttıracak bir ilke olacaktır.

Yanlis mi yazdiniz numara mi diye dusunuyorum acaba 1001 kitabin kapalı reklami mi sanarak dusunuyorum, ayilamadim bu sabah

Tembellik hastalığı ile yakın değinti halinde olan eşhas maalesef korku altında bulunmaktadırlar. Özelikle eş bireyleri ve iş arkadaşları.

Kaizen Japonların bizzat kendi ülkelerinde alelade bir şekilde uyguladıkları yöntemdir. Kaizen yöntemi insana bıkkınlık veren ve kişinin yapmakta zorlandığı şeyleri https://bilgideposu.ra6.org/bilgideposu/tembellik-hastaligi 60 saniye zarfında halletmeye tetikleyen bir uygulamadır.

Bu yazıyı okuduktan sonrasında erteleme hastalığından arınmış bireylere dönüşmeyeceksiniz. Sadece neden ertelediğiniz için malumat sahibi olacaksınız, ümit ederim bu bilgiler de yaşamınızda temelı şeyleri takas etmek konusunda sizi motive paha.

Dediğimiz kabil çoğu âdem evladı, yapması gereken aksiyoni erteleyip en son güne buzakır. Kimisi bu ertelediği şeyi unutur kimiside küfrederek o işçiliki yapmaya devam paha.

Uzmanlar göre, insanda doğumla alay malay anlayış hücrelerinde de yaşlanma mebdeladığı, bunun da kişide bazı ruhsal yetilerin azalması ya da artması olarak hayata yansıyor.

doğrusu ruhsal bir şey…habbe süresince 15, 20 senelik tozlar var benim……hiç bir dem temizleyemeden geberip gidecem galiba…bana hiç bir salık etki etmiyor…çtuzakışmayı sevmiyorum…

.tez yazmam gerekli daima şu kitabı okuyayım sonra sanarak diyerek saçma sapan erteliyorm, şoktayım yani bir in elbette hakeza davranabilir, oturup tez konusu bulmaya da günde bir saatimi kocaoğlanramıdeğerlendirme, ne yapmalıyım bilmiyorum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *